,

סביצ'ה בסגנון צפון אפריקאי • מתכון מתוך סופר שי-לי

שי-לי ליפא עם מתכון לסביצ'ה עם טויסט מפתיע בסגנון צפון אפריקאי

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 04/11/2015 04:00
  • |
  • כתבים:
  • שי-לי ליפא

שורת פרטים

סוג מתכון: דג | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה | 4-6 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים

רשימת מצרכים

300 גרם פילה בורי טרי חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ


1 כוס גרגרי חומוס מבושלים


3 כפות מיץ לימון


2 כפות לימון כבוש קצוץ דק


2 כפות שמן זית


1/2-1/4 פלפל חריף ירוק קצוץ גס


1/3 כוס כוסברה קצוצה דק


מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה

פרטי אופן הכנה

 

  • מכסים את גרגרי החומוס בשפע מים ללא מלח ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות עד שהחומוס רך.
  • מצננים היטב.
  • מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.
  • מגישים מיד או מניחים לדג להיכבש כ-15 דקות.

 

 

הפניות

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? >> לחצו כאן


לשאר המתכונים מהתוכנית:

 

לחמניות מהחלומות

פילה בורי שלוק בציר יין לבן, מוגש ברוטב שמנת ועשבי תיבול
קרם ברולה פיסטוק