תבשיל חומוס וטונה, קרן ביטון כהן

תוספת שהיא ארוחה • תבשיל חומוס וטונה

ישראל אהרוני מכין מנה שהיא בין סלט לתבשיל ויכולה לתפקד כתוספת נהדרת או ארוחה בפני עצמה: שילוב בין גרגרי חומוס חמים לטונה מקופסא. לא תאמינו כמה זה קל להכנה

  • פורסם ב:
  • 16/11/2014 14:19
  • |
  • עודכן ב:
  • 05/06/2018 14:00
  • |

ישראל אהרוני

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים:

4 כפות שמן-זית


3 כוסות גרגירי חומוס**


1 בצל סגול, קצוץ


3 שיני שום, קצוצות


1 כף עלי אורגנו טריים


1 פלפל ירוק חריף, קצוץ


2 קופסאות טונה 5% מסוננות


1/2 כוס מיץ לימון


פטרוזיליה, קצוצה


מלח, פלפל גרוס


**גרגרי חומוס קפואים ומופשרים או מקופסת שימורים שטופים ומסוננים

אופן הכנה:

  • מחממים מחבת עם שמן הזית.
  • כשהמחבת חמה, מטגנים בה את הבצל, השום, הפלפל והאורגנו כ-3 דקות.
  • מוסיפים את החומוס, המלח והפלפל ומטגנים יחד עוד 3 דקות.
  • מוסיפים את הטונה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים עוד דקה.
  • מכבים את האש ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2014