סלט פסוליה - סלט שעועית לבנה, ירק ובצל סגול

היישר מהמטבח המצרי: מנה משביעה ובריאה של שעועית לבנה עם הרבה פטרוזיליה, כוסברה ובצל סגול

  • פורסם ב:
  • 10/05/2017 14:06
  • |
  • עודכן ב:
  • 05/06/2018 14:00
  • |

דרגת קושי: בינוני | זמן הכנה: 50 דקות | מספר סועדים: 5

אביזרים:

קערת הגשה יפה חגיגית

חומרים:

1 שקית שעועית לבנה קפואה שופרסל

1 צרור כוסברה שופרסל - קצוצה

1/2 צרור פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

1/4 כוס שמן זית שופרסל

1/4 כוס מיץ לימון שופרסל

2 כפות חומץ בלסמי ממודנה שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

1 בצל סגול - חתוך לרצועות דקות

1 כפית מלח שופרסל

1 פלפל צ'ילי חריף - פרוס לטבעות (רצוי אדום)

100 גרם בוטני קשיו קלופים שופרסל

אופן הכנה:

  • מבשלים את השעועית הלבנה במים כחצי שעה ומסננים.
  • בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסלט מלבד הקשיו.
  • מוסיפים את השעועית ומערבבים.
  • במחבת קולים את הקשיו במחבת עם מעט שמן זית.
  • מפזרים לתוך הסלט את הקשיו הקלוי.
 

(יח"צ)

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2017