ברוקולי צלוי בויניגרט ופיצוחים

תקופה בה מתחילים לראות את סוף האביב היא התקופה הכי יפה לחובבי הירקות. קבלו רעיון מקורי לשימוש בברוקולי בשילוב שקדים ובוטנים

דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 30 דקות | מספר סועדים: 3

חומרים:

1 חבילה של ברוקולי קפוא שופרסל - מופשרת

שקדים קלויים / בוטנים שופרסל קצוצים גס

רוטב ויניגרט שופרסל

2 כפות שמן זית שופרסל

כפית גרידת לימון

מלח גס

פלפל שחור גרוס שופרסל

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים את הברוקולי עם שמן הזית והתבלינים.
  • מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים בתנור 15 דקות בחום של 200 מעלות.
  • מוציאים מהתנור ושופכים רוטב ויניגרט מעל.
  • קולים על מחבת את הפיצוחים הקצוצים ומפזרים מעל הברוקולי.
  • מגישים בקערת סלט שטוחה.

 

 

 

(יחצ)