מאפה תפוחי אדמה ובצל עם טימין וסילאן, יח"צ

מאפה תפוחי אדמה ובצל עם טימין וסילאן

תוספת מוצלחת לכל לארוחה: שכבות תפוחי אדמה ובצל בנגיעות טימין וסילאן עם ריח וטעם נפלאים שלא תוכלו להפסיק לאוכל

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 27/03/2018 13:10
  • |
  • כתבים:
  • אוכל 13

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | תבנית 20X30 | רמת קושי: קל

מצרכים

6 תפוחי אדמה פרוסים דק-דק


2 בצלים פרוסים דק


עלים מ-5 גבעולי תימין


4 כפות שמן זית


מלח ופלפל שחור גרוס


4 כפות סילאן טבעי

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית.
  • מסדרים את תפוחי האדמה וטבעות הבצל בשכבות ומתבלים כל שכבה בתימין, מלח, פלפל ומטפטפים כף סילאן. מזלפים גם מעט שמן וכך ממשיכים בשכבות.
  • עוטפים ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות עד לריכוך.
  • לפני ההגשה מורידים את הכיסוי מגבירים את החום ל-200 מעלות ואופים עוד 10 דקות.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015