בטטות אפויות, JJAVA - Fotolia.com

קלי קלות • מתכון לבטטות אפויות עם עשבי תיבול

מי שלא אוהב בטטות שיקום! מתכון לבטטות אפויות בעשבי תיבול, שדורש גג 10 דקות עבודה בשביל תוספת טעימה לכל מנה עיקרית

  • פורסם ב:
  • 18/08/2013 16:20
  • |
  • עודכן ב:
  • 18/06/2018 14:00
  • |

מצרכים:

6 בטטות בינוניות


3 תיבוליות בזיליקום קנור


1 כוס מים


4 כפות שמן זית


עלים מגבעול רוזמרין


אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • פורסים את הבטטות לעיגולים בעובי 1 ס"מ או לפלחים. לא חייבים לקלף.
  • מסדרים את הבטטות בתבנית גדולה ועמוקה.
  • מרתיחים את המים וממיסים בהם את התיבוליות. יוצקים מעל לבטטות ביחד עם שמן הזית ועלי הרוזמרין ומערבבים היטב.
  • אופים 40 דקות או עד שהבטטותה רככו לחלוטין. מוציאים ומגישים.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2013